Turnen

Turnen

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Turn sportprijzen leverancier

Zoek je een proffessionele organisatie voor het leveren van je turn sportprijzen? Sportprijzenonline is dé leverancier van verschillende turn sportprijzen. Is er nog een plaats in je prijzenkast? Sportprijzenonline heeft de juiste turn prijs. Er is toch niets leuker dan een prijs te winnen voor de inspannende sport die turnen heet.

Turn vaantjes

Een veel voorkomend product wat doorgaans gegeven wordt bij een turnwedstrijd zijn vanen. Populair omdat je prijsgunstig iedere deelnemer een aandenken kunt geven aan de turn wedstrijd. Anderzijds omdat je er meer tekst op een vaan kwijt kunt dan op een sportprijs beker of turn medaille. Snel geleverd omdat sportprijzenonline als enige leverancier de vanen zelf produceert.

Turn medailles

Turnen is een individuele sport en daarom is het altijd een goed idee om de turn winnaars te belonen met een turnmedaille. Turn medailles zijn leverbaar in alle soorten, maten en kleuren. Om het geheel af te maken kun je kiezen voor een gratis turn afbeelding voor zowel dames als heren. Voor een medaillelint kun je kiezen uit diverse kleurencombinaties. Een persoonlijke tekst kan gegraveerd worden maar je kunt ook kiezen voor een transparant label waarop in het zwart de tekst staat vermeld. Aangezien sportprijzenonline alles in eigen beheer doet kunnen wij de turnmedailles voor een mooie prijs snel leveren. 

Turnbekers

De kers op de taart is de turn sportprijzenbeker. Wat is er nou mooier om op het erepodium te staan met een turn beker in je handen. Je turn trainer zal verheugd zijn om je daar te zien staan. Ten slotte heeft hij of zij je daar gebracht. Er is een mogelijkheid om je turn beker cq. medaille aan te passen met een clublogo of afbeelding van turnen. Uiteraard te bestellen bij sportprijzenonline. Nu nog een tekst opgeven en de turnbeker is compleet.

 

Online Turn sportprijzen bestellen

Als je op zoek bent naar een vaantje , beker of medaille voor je turnwedstrijd dan zit je goed. Bij sportprijzenonline kun je online je bestelling plaatsen. Wij dragen er zorg voor dat je sportprijs supersnel naar je toegestuurd wordt. Heb je hulp nodig bij het plaatsen van een bestelling dan kun je ons altijd bereiken op 085-2735249.

Mocht je jezelf afvragen hoe het komt dat sportprijzenonline sneller levert dan soortgelijke sportprijzen bedrijven? De meeste van onze turnprijzen zijn op voorraad. Besparen op verzendkosten is ook mogelijk. Je kan bij ons ook afhalen.