Tennis

Tennis

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tennis prijzen

Via onze website sportprijzenonline.nl kun je eenvoudig tennisprijzen bestellen. Voor alle tennis competities hebben wij de juiste prijzen. Denk hierbij aan je clubkampioenschap, toernooi of een tenniscompetitie. Ook leuk als je als team kampioen bent geworden van een toernooi.

Sportprijzenonline heeft een divers aanbod in prijzen. Je hebt een grote keuze aan sportprijzen die wij uit voorraad kunnen lever vanuit ons grote magazijn. Tennismedailles, vaantjes of tennis spotprijzenbekers, je kunt ze volledig aanpassen naar de gelegenheid. Een prijs aanbieden op je tennistoernooi is een van de leukste momenten tijdens het weekend.

Tennis beker

Een trofee als tennisbeker kan als een sportprijs gegeven worden als zich een bijzonder moment aandient waar jij enorm je best voor hebt gedaan. Het bewijs van een sportprijs of medaille is vaak een herinnering aan een bijzondere prestatie. Bekers zijn leverbaar in goud, zilver of brons waardoor je direct de winnaar kan onderscheiden. Speciale verzoeken met betrekking tot een tennisbeker is bij ons geen uitzondering. Wij denken graag met uw mee en zoeken dan gezamenlijk naar een oplossing die voor uw toernooi zal gaan werken.

Tennis medailles

Een ere- of herinneringsteken, zo wordt een tennis medaille vaak ervaren. Een bijzondere prestatie waar niet aan voorbij wordt gegaan door de tennis organisatie. Als je een tenniswedstrijd of competitie hebt gewonnen dan blijft een sportbeker of tennismedaille iets tastbaars waar je nog lang op kan terugkijken. De erkenning die je krijgt van de andere deelnemers is prachtig. Eenmaal thuisgekomen neem je de medaille in je hand en je denkt direct weer terug aan deze mooie prestatie.