Tafeltennis

Tafeltennis

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tafeltennis prijs

Je bent verantwoordelijk voor het bestellen van tafeltennis sportprijzen? Dan ben je op het juiste adres. Sportprijzenonline heeft een rijk gevulde website met allerlei tafeltennis sportprijzen. Kun je hier niet vinden wat je zoekt? Vergeet het dan maar. Sportprijzen online heeft de grootste collectie van Nederland. Al leverbaar vanaf één enkel stuk.

Tafeltennis sportprijs beker

Op het einde van het toernooi blijft er maar één winnaar over. Je wordt naar het podium ontboden om je sportprijzenbeker te gaan ophalen. Als initiatiefnemer van het toernooi wil je uiteraard zorgen voor de mooiste sportprijzenbekers. Online bestellen is dan vaak een populaire bezigheid. Sportprijzenonline is hierin de juiste partner. Wij hebben een scala aan sportprijzen. Een sportprijzenbeker is één van de sportprijzen die wij leveren. Uitermate geschikt om de winnaars mee te belonen. Een tafeltennis afbeelding en tekst is gratis. Een tafeltennis sportprijzenbeker is uiteraard leverbaar in diverse hoogtes. Zo kun je onderscheid maken in de ranking van de deelnemers van het toernooi.

Tafeltennis medailles

Sportprijzenonline staat bekend om zijn enorme assortiment aan medailles. Te leveren in goud, zilver of brons maar ook persoonlijk af te maken met een gratis tafeltennisafbeelding en optionele tekst. Medaillelint levert sportprijzenonline in diverse kleuren zodat jouw clubkleur voorhanden is. Aangezien wij geen minimum orderbedrag hanteren is het bestellen van één enkele medaille totaal geen probleem.

Tafeltennis sportprijs bestellen

Als je nu nog je tafeltennis sportprijs online bestelt bij sportprijzenonline dan heb je het mogelijk morgen nog in huis. Wij adviseren daarom ideal of paypal. Je betaling is dan direct zichtbaar zodat wij direct aan je online bestelling kunnen beginnen. Mocht je ze vandaag nog willen ophalen? Ook dat is mogelijk in Raamsdonksveer.

Heb je vragen of opmerkingen? Dit kan telefonisch of via mail. Ons verkoopteam staat je graag bij.