Bekers middel

Bekers middel

Heb je wat meer budget dan zijn deze bekers zeker een goede keuze. Online sportprijzen bekers voor de beste prijs. Een gratis beker plaatje en sportafbeelding zijn standaard.

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Middelgrote trofee kopen

Indien je op zoek bent naar een trofee dan is sportprijzenonline de juiste keus. Onze trofeeën zijn beschikbaar in allerlei soorten en maten. Heb je een evenement, toernooi of clubkampioenschap? Sportprijzenonline is jouw partner in sportprijzen.

Middelgrote trofee aanpassen aan jou wensen

Bij de webshop van sportprijzenonline is het zeer eenvoudig om je gekozen trofee naar eigen wens samen te stellen en zo een unieke trofee online te bestellen. Je kunt kiezen uit elke denkbare sport maar ook een eigen clublogo of afbeelding behoort tot de mogelijkheden. Nu nog een passende tekst bedenken en je trofee is uniek.

Middelgrote Trofee tekst graveren

Doordat sportprijzenonline eigen machines heeft om de gewenste tekst te graveren scheelt dit weer in snelheid. Je kunt drie tekst regels opgeven die wij dan gratis voor je op de gewenste trofee plaatsen. Ook gebruiken wij sublimatietechniek om je trofee van tekst te voorzien. Deze speciale methode zorgt ervoor dat je tekst in het zwart op het bekerplaatje komt en geeft een zeer mooi goed leesbaar effect.

Middelgrote Trofeeën bij sportprijzenonline

Ben je vaste klant dan weet je dat een trofee bestellen bij sportprijzenonline zeer eenvoudig en simpel is. Je kunt gemakkelijk zoeken op prijs, grootte en kleur. Ook de hoogte en afbeelding selecteer je zeer eenvoudig door de aangebrachte dropdown menu’s

Als je vandaag je trofee uitzoekt dan is de kans aanwezig dat je hem de volgende dag al binnen hebt. Vragen of opmerkingen? Je kunt eenvoudig contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch als online.

Speciale wensen of verzoeken? Onze mensen helpen je altijd met zeer veel enthousiasme. Of het nu gaat over vanen, medailles, sportprijzenbekers, glasstandaards, wisselbekers of trofeeën? Ons sportprijzen team heeft altijd een passend antwoord.