Karten

Karten

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. M23272
  M23272
  Waardering:
  0%
 2. Karten
  Karten
  Waardering:
  0%
 3. Karten
  Karten
  Waardering:
  0%
 4. Karten
  Karten
  Waardering:
  0%

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kart prijzen

Als je een leuke kart sportprijs aan de winnaars van je evenement wilt geven dan ben je bij ons aan het juiste adres. Op deze site zijn de mooiste kartprijzen te zien. De Kartsport is erg divers en derhalve hebben wij prijzen in diverse vormen en maten. Sportprijzenonline is hierin je ideale partner. Of het nu om bekers, vaantjes of medailles gaat. Wij leveren uit eigen magazijn waardoor de levertijd uitermate verkort wordt. De winnaars van kartbekers zullen dan niet met lege handen staan. Ook is het aan te raden om ieder overige deelnemer te voorzien van een aandenken zodat eenieder de waardering krijgt die ze verdienen.

Kart beelden

Bij karten staat het onderlinge duel centraal dus wat is er leuker om de winnaar van dit duel te belonen met een kartbeeld. Als er een trofee op het spel staat zullen de deelnemers nog wat extra gas geven om op het podium te belanden en kan men later aan familie en vrienden laten zien wie de baas was op het circuit. Daarom is het van belang dat er sportprijzen speciaal voor de kartsport leverbaar zijn.

Kart medaille

Een kart beker is normaliter voor de uiteindelijke winnaar van het toernooi maar dat wil niet zeggen dat de overige deelnemers geen prestatie hebben geleverd. Ook zij willen beloond worden met een kartprijs en daarvoor is een kart medaille een mooie mogelijkheid. Een medaille voor nummer 2, 3 of voor iedere deelnemer van de competitie wordt altijd gewaardeerd. Een kart medaille ter herinnering voor de overige deelnemers kan dan worden meegegeven. Een wat kleinere kart beker of kart beeld is ook een leuk idee zodat eenieder die mee strijdt om de overwinning een prijs ontvangt.

Bij officiële sportevenementen zie je dat medailles een belangrijke rol spelen in het geheel. De kleuren goud, zilver en brons zeggen iedereen wel wat. Deze optie heb jij uiteraard ook bij sportprijzenonline.

Kart prijzen bestellen

Een online bestelling plaatsen van kart sportprijzen is erg gemakkelijk. Op onze website zie je direct dat het niet veel moeite kost om bij sportprijzenonline een geschikte kart prijs te vinden die voldoet aan jou wensen. Dus welk evenement of wedstrijd je ook organiseert, bij ons slaag je altijd.

Ben je te laat met bestellen? Sportprijzenonline helpt je uit de brand en levert supersnel de juiste sportprijs tot aan je deur. Indien gewenst is 24 uurs levering mogelijk en rekenen wij geen verzendkosten bij een bestelling van meer dan 75 euro.