Darten

Darten

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. M23272
  M23272
  Waardering:
  0%
 2. Darten
  Darten
  Waardering:
  0%
 3. Darten
  Darten
  Waardering:
  0%

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dart prijzen

De winnaar van een dartwedstrijd hoort te allen tijde beloond te worden met een mooie dartprijs. Snel en eenvoudig een bestelling plaatsen kan bij sportprijzenonline. Wij hebben sportprijzen die aansluiten bij jouw tartcompetitie of wedstrijd. Bekers, medailles of vaantjes. Bij sportprijzenonline kan het allemaal en dat in alle mogelijke prijzen. Wat u ook te besteden heeft. Sportprijzenonline heeft een passende dart sportprijs.

Dart trofee

Als organisator van een darttoernooi kun je een winnaar natuurlijk niet met lege handen laten staan en naar huis laten gaan zonder dat je een mooie dart beker mee geeft. Sportbekers, bij sportprijzenonline vindt je ze in allerlei soorten maten en prijsklasse’s. Je kunt kiezen om alleen nummer 1, 2 of 3 van een prijs te voorzien of iedere deelnemer een leuk aandenken te geven. Of het nu een beeld of beker is, wij leveren uit voorraad en personaliseren desgewenst je sportprijs. Hiervoor hebben wij verschillende mogelijkheden. Een eigen logo, afbeelding of tekst. Het kan allemaal via onze webshop.

 

Dart medailles

Naast de diverse bekers, beelden en bokalen levert sportprijzenonline vele soorten dart medailles geschikt voor iedere dartcompetitie of evenement. Om het nog wat persoonlijker te maken kun je kiezen uit allerlei kleuren medaillelinten en afbeeldingen. Is een eigen logo of afbeelding geen leuk idee? De winnaar ziet later direct waar het darttoernooi heeft plaatsgevonden. Een tekst op de achterzijde van de medaille is mogelijk als gravure of als tekstlabel. Las winnaar of deelnemer krijg je op deze manier een leuke herinnering mee.

 

Dart sportprijzen bestellen

Het is zeker gemakkelijk om een dartprijs te bestellen in onze webshop. Door de keuzemenu’s navigeer je eenvoudig en snel door de website van sportprijzenonline. Ook kun je sorteren op de goedkoopste prijs, grootte, kleur of populariteit van de sportprijs. Zo vind je simpel een sportprijs of dartbeeld die het beste jou dartsport of toernooi hoort. Op eenvoudige wijze klik je door onze webshop heen en is levering vanaf een enkele trofee of sportprijs mogelijk. In slechts een paar muisklikken pas je eenvoudig de prijs aan je voorkeuren aan.

Als je een bestelling plaatst vanaf 75 euro dan betaald u geen verzendkosten. In de regel is voor 12 uur bestellen de volgende dag in huis. Mocht dit niet lukken dan nemen wij contact met u op.