Paardensport

Paardensport

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Paarden sportprijzenbekers

Niet alleen de wedstrijdruiter wint bij een paardensportevenement. Ook het paard is hier debet aan. Daarom vindt je bij sportprijzenonline diverse sportprijzen. Het zijn niet alleen bekers, sporttroffeen of medailles, maar hebben wij ook rozetten in allerlei verschillende kleuren. Kijk naast onze categorie paardensport ook eens bij de medailles of sportprijzenbekers. Hier is de keuze nog groter naast onze paarden sportprijzen.

Paardensport sportbekers

Of je nu gaat naar een dressuurwedstrijd, springwedstrijd of een menwedstrijd, sportprijzenonline.nl heeft een passende sportprijs. Ons zorgvuldig samengesteld assortiment heeft altijd wel de juiste sportprijzen beker. Misschien wil je je sportprijzenbeker geheel naar eigen wens aanpassen. Ook dit is mogelijk bij sportprijzenonline. En vergeet ook niet het paard te belonen met een mooie prijs. Een rozet geeft het totale plaatje een mooie uitstraling. Beide kun je ontwerpen zoals je wilt, Maak je beker af met een eigen tekst en paardrijd afbeelding.

Paardrijd medaille

Wil je iedere deelnemer aan je paardensport wedstrijd belonen dan is een medaille een mooie aanvulling. De winnaars ontvangen een beker en de overige deelnemers een medaille. Op sportprijzenonline.nl kun je kiezen voor een eigen gegraveerde tekst en ook voor een paardensport afbeelding. Niet alleen de standaard paardensport afbeelding is mogelijk. Je kunt ook een eigen afbeelding door ons laten maken. Dit maakt je medaille net wat extra persoonlijker en herkenbaarder. Een medaille is zelfs al te bestellen vanaf stuks dus waar wacht je nog op en bestel snel je medaille op sportprijzenonline.

Paarden sportprijzen bestellen online

Zoals je misschien al hebt gezien is online bestellen bij sportprijzenonline niet moeilijk. Ons keuzemenu is zeer eenvoudig en snel te doorlopen. Je geeft de leverdatum aan en wij doen de rest. Onze levertijden zijn erg kort omdat wij de meeste producten uit voorraad leveren. Gratis levering van je bestelde paarden sport prijzen is al mogelijk vanaf 75 euro.