Medailles

Medailles

Bent u op zoek naar medailles voor uw evenement of sport toernooi? Zoek dan niet verder. Sportprijzenonline levert medailles in alle soorten en maten en dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Of u uw medaille nu met gegraveerde tekst of met tekstlabel wilt ontvangen, bij sportprijzenonline is beide medaille optie mogelijk. Ook een eigen logo of afbeelding behoort tot de mogelijkheden. Dit maakt uw medaille net wat extra persoonlijker. De getoonde prijzen zijn inclusief medaillelint. 

Medaille bestellen

Wil je medailles online bestellen voor de beste prijs? Zoek dan niet verder want sportprijzenonline is hét adres voor allerhande medailles. Goud, zilver, brons met een medaillelint? Sportprijzenonline levert ze snel en zonder zorgen. Of het nu voor je team is of individueel, bij sportprijzenonline is de keus enorm. In onze categorie medailles heb je keuze uit 50 of 70mm medailles. 

Medailles van tekst voorzien 

Op onze website is het zeer eenvoudig om een tekst toe te voegen. Je kunt dit middels de tekstregels doen of via een word document. Erg handig als je veel verschillende teksten hebt. Iedere denkbare tekst graveren wij of je kunt desgewenst kiezen voor het goedkopere tekstlabel. Dit tekstlabel bestaat uit een transparante sticker met daarop in het zwart de tekst. Om je medaille compleet te maken kun je kiezen uit diverse afbeeldingen en verschillende kleuren medaillelint. Mocht de door jou gewenste afbeelding niet bij de opties staan neem dan contact met ons op, Wij kunnen elk denkbare afbeelding zelf vervaardigen voor je medaille.

Medailles online aanschaffen

Medailles heb je in vele soorten, kleuren en maten voor tal van gelegenheden. Ook hebben wij medailles speciaal gemaakt voor een sport. Denk hierbij aan voetbalmedailles, hardloopmedailles, turnmedailles en ga zo maar verder. Door onze ruime keuze kun je online zeker je medaille vinden.

Medailles bij sportprijzenonline.nl

Het bestelproces bij sportprijzenonline is speciaal ontworpen voor jou als klant. Je zult zien dat het niet veel moeite kost om een online bestelling te plaatsen. Mocht je aan budget gebonden zijn dan kun je eenvoudig onze medailles schikken op prijs. De medailles worden dan van laag naar hoog weergegeven.

Als je je keuze hebt gemaakt dan zorgt sportprijzenonline ervoor dat je medailles supersnel in huis zijn. Mocht je vragen hebben over je bestelling dan kun je ons altijd telefonisch bereiken.

Wil je een groot toernooi organiseren waarbij je veel medailles nodig hebt dan kun je ons contacteren voor een nog betere prijs. Sportprijzenonline maakt voor jou de beste prijs.