Verzendkosten

Wij rekenen standaard € 6,95 verzendkosten. Uw zending zal afhankelijk van het soort product verzonden worden met DHL pakketdienst of via briefenbuspost van PostNL.

Leverdatum

Doordat wij vrijwel alle producten uit voorraad leveren en de vaantjes zelf bedrukken zijn onze levertijden aanzienlijk korter dan bij andere sportprijzen leveranciers. Een order tot € 50,- zal dan ook normaliter binnen 1-3 werkdagen na ontvangst betaling verzonden worden. Voor grotere orders zal het 3-5 werkdagen duren.
Het is wel van belang dat u de leverdatum invult zodat wij u kunnen contacten als een leverdatum niet haalbaar is.
Een kortere leverdatum is meestal in overleg mogelijk na telefonisch contact via 06-17022496.

RETOUR

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht dient u eerst contact met ons op te nemen via info@sportprijzenonline.nl  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag uiterlijk aan het einde van de lopende maand van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retouradres: Sportprijzenonline / Wilhelminalaan 1 / 4941GJ / Raamsdonksveer

Producten die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.